De kerst en de jaarwisseling zijn alweer voorbij, wat betekent dat we langzaam richting het voorjaar gaan..

Afgelopen jaar is er bij Primasta veel gebeurd, zoals de bouw van de nieuwe hal en vernieuwing van machines en productie. De laatste puntjes worden nog op de i gezet, maar we genieten al van een groot deel van deze verbetering. Daarbij maken we meteen een vernieuwingsslag op het gebied van automatisering en digitalisering.

Ook op personeelsgebied is er veel veranderd. Zo zijn er twee medewerkers met samen meer dan 60 jaar ervaring gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Gelukkig hebben we een aantal enthousiaste nieuwe medewerkers die er vol voor willen gaan om zoals altijd onze kwaliteit en klantgerichtheid te garanderen.

We hopen u ook in 2023 weer van dienst te zijn en kijken uit naar verdere of misschien wel nieuwe samenwerkingen!

Succes kweek je met Primasta!